Sisteme de stocare a energiei SolaX

isteme de stocare a energiei SolaX

Înființată în 2010, SolaX Power a crescut de la an la an, ajungând o companie internațională recunoscută peste tot în lume, cu filiale în Regatul Unit, Olanda, Germania, Australia și Statele Unite ale Americii. Această creștere rapidă reflectă cererea crescută pentru produsele din domeniul energiei regenerabile, pe piața mondială. SolaX Power își propune să își continue drumul în fruntea revoluției energiei solare, fiind dedicată cercetării și dezvoltării care asigură faptul, că produsele sale vor rămâne soluțiile preferate de piață.

SolaX Power are în viziune un viitor curat, sustenabil, alimentat cu energie regenerabilă. Învingând toate limitele care constrâng tehnologia invertoarelor fotovoltaice, SolaX Power a reușit să dezvolte și să producă unele dintre cele mai eficiente invertoare solare care există în momentul actual pe piață, oferind astfel clienților companiei posibilitatea ca să colecteze și mai multă energie gratuită, curată, sustenabilă furnizată de Soare.

Invertoarele SolaX sunt proiectate, testate și fabricate la cele mai înalte standarde de industrie la nivel mondial, iar gama largă a acestora oferă posibilitatea de a configura sistemul de stocare a energiei în așa fel, încât să satisfacă cele mai mari exigențe. Bateriile Triple Power de la SolaX Power utilizează tehnologia fosfat de litiu-fier, fiecare modul având capacitatea de 5,8 kWh, iar sistemul de stocare a energiei X-ESS G4 de la SolaX Power poate fi dimensionat în funcție de nevoile clientului cu până la 4 baterii, cu capacitatea totală de 23 kWh.

Comercializăm sisteme de stocare a energiei SolaX Power, în diferite configurații, în funcție de nevoile clientului.

Sisteme de stocare a energiei SolaX Power X-ESS G4, cu invertor X1 Hybrid G4 sau X3 Hybrid G4 ori X1-Retro Fit sau X3-Retro Fit și module de baterii SolaX Triple Power, la cel mai bun preț în România!

La cerere, societatea noastră asigură transport și montaj.

Solicitați acum o ofertă!
isteme de stocare a energiei SolaXÎnființată în 2010, SolaX Power a crescut de la an la an, ajungând o companie internațională recunoscută peste tot în lume, cu filiale în Regatul Unit, Olanda, Germania, Australia și Statele Unite ale Americii. Această creștere rapidă reflectă cererea crescută pentru produsele din domeniul energiei regenerabile, pe piața mondială. SolaX Power își propune să își continue drumul în fruntea revoluției energiei solare, fiind dedicată cercetării și dezvoltării care asigură faptul, că produsele sale vor rămâne soluțiile preferate de piață.SolaX Power are în viziune un viitor curat, sustenabil, alimentat cu energie regenerabilă. Învingând toate limitele care constrâng tehnologia invertoarelor fotovoltaice, SolaX Power a reușit să dezvolte și să producă unele dintre cele mai eficiente invertoare solare care există în momentul actual pe piață, oferind astfel clienților companiei posibilitatea ca să colecteze și mai multă energie gratuită, curată, sustenabilă furnizată de Soare.Invertoarele SolaX sunt proiectate, testate și fabricate la cele mai înalte standarde de industrie la nivel mondial, iar gama largă a acestora oferă posibilitatea de a configura sistemul de stocare a energiei în așa fel, încât să satisfacă cele mai mari exigențe. Bateriile Triple Power de la SolaX Power utilizează tehnologia fosfat de litiu-fier, fiecare modul având capacitatea de 5,8 kWh, iar sistemul de stocare a energiei X-ESS G4 de la SolaX Power poate fi dimensionat în funcție de nevoile clientului cu până la 4 baterii, cu capacitatea totală de 23 kWh.Comercializăm sisteme de stocare a energiei SolaX Power, în diferite configurații, în funcție de nevoile clientului.Sisteme de stocare a energiei SolaX Power X-ESS G4, cu invertor X1 Hybrid G4 sau X3 Hybrid G4 ori X1-Retro Fit sau X3-Retro Fit și module de baterii SolaX Triple Power, la cel mai bun preț în România!La cerere, societatea noastră asigură transport și montaj. Solicitați acum o ofertă!-----Fișă produs SolaX X-ESS G4.pdfFișă produs SolaX X3-Retro Fit.pdfFișă produs SolaX X3 Hybrid.pdfFișă produs SolaX X1-Retro Fit.pdfFișă produs SolaX X1-AC-1 Charger.pdfFișă produs SolaX X1 Hybrid.pdfFișă produs SolaX Triple Power.pdf
Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: EUR
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare Manage Personal Data