Sisteme de stocare a energiei Pylontech

Sisteme de stocare a energiei Pylontech

PylonTech este o companie unică, în sensul, că deține integrate vertical toate tehnologiile necesare pentru producția sistemelor de stocare a energiei, incluzând materiile prime pentru catozi, celule de litiu, sisteme de gestionare a încărcării bateriilor și tehnologiile de integrare în sisteme. Acest lucru înseamnă, că întregul lanț de aprovizionare este deținută de companie. Prin dezvoltarea tehnologiilor cheie proprii, și fiind dedicată aplicației sistemelor de stocare a energiei, Pylontech este prezentă pe piața mondială a sistemelor de stocare a energiei din 2013.

Compania este mândră de contribuția adusă la schimbarea modului în care umanitatea generează, transferă și utilizează electricitatea.

Pylontech oferă sisteme de stocare a energiei cu tehnologie de vârf, destinate clienților rezidențiali, comerciali și industriali, fiecare sistem fiind modular, capacitatea acestora putând fi extinsă în funcție de necesitățile clienților.

Comercializăm o gamă largă de sisteme de stocare a energiei Pylontech, în diferite configurații, în funcție de nevoile clientului.

Sisteme de stocare a energiei Pylontech Force-L1, Force L2, PHANTOM-S, US2000, US3000, UP2500, LV-HUB, Force-H1, FORCE H2, Powercube H1, Powercube H2, Powercube M1, Powercube M2A-180, Powercube M3A-100, Powercube M3A-180, la cel mai bun preț în România!

La cerere, societatea noastră asigură transport și montaj.

Solicitați acum o ofertă!
Sisteme de stocare a energiei Pylontech PylonTech este o companie unică, în sensul, că deține integrate vertical toate tehnologiile necesare pentru producția sistemelor de stocare a energiei, incluzând materiile prime pentru catozi, celule de litiu, sisteme de gestionare a încărcării bateriilor și tehnologiile de integrare în sisteme. Acest lucru înseamnă, că întregul lanț de aprovizionare este deținută de companie. Prin dezvoltarea tehnologiilor cheie proprii, și fiind dedicată aplicației sistemelor de stocare a energiei, Pylontech este prezentă pe piața mondială a sistemelor de stocare a energiei din 2013. Compania este mândră de contribuția adusă la schimbarea modului în care umanitatea generează, transferă și utilizează electricitatea. Pylontech oferă sisteme de stocare a energiei cu tehnologie de vârf, destinate clienților rezidențiali, comerciali și industriali, fiecare sistem fiind modular, capacitatea acestora putând fi extinsă în funcție de necesitățile clienților. Comercializăm o gamă largă de sisteme de stocare a energiei Pylontech, în diferite configurații, în funcție de nevoile clientului. Sisteme de stocare a energiei Pylontech Force-L1, Force L2, PHANTOM-S, US2000, US3000, UP2500, LV-HUB, Force-H1, FORCE H2, Powercube H1, Powercube H2, Powercube M1, Powercube M2A-180, Powercube M3A-100, Powercube M3A-180, la cel mai bun preț în România! La cerere, societatea noastră asigură transport și montaj. Solicitați acum o ofertă!-----Fișă produs PylonTech Low Voltage energy storage systems.pdfFișă produs PylonTech HV+Powercube+20HV031002.pdf
Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: EUR
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare