Sisteme de stocare a energiei LG

Sisteme de stocare a energiei LG

Renumitul producător de echipamente electronice LG oferă sisteme de stocare a energiei de înaltă eficiență, pentru clienții care doresc performanțe înalte, fiabilitate și energie consistentă de la o firmă în care pot avea încredere. Lunga experiență a companiei LG în industria electronică și tehnologică, testată și confirmată în timp în domeniul electrocasnicelor, permite producătorului să scoată pe piață sisteme de stocare a energiei de înaltă calitate, durabile și fiabile care rezistă proba timpului. Standardele de producție pe care sistemele de stocare a energiei LG trebuie să le atingă în timpul controalelor de calitate interne depășesc cu mult standardele industriei.

După LGE Energy Storage System, prin companiile sale afiliate LG Energy Solutions și LG Chem, compania a dezvoltat sistemul de stocare a energiei pentru sisteme fotovoltaice din gama RESU, disponibile cu diferite capacități, care încorporează baterii cu tehnologia fiabilă Li-Ion, utilizată și la vehicule electrice, cu dimensiuni compacte, care pot fi montate atât în interior cât și în exterior, și capacitatea lor poate fi extinsă, sau chiar dublată - dacă, și atunci când - acest lucru devine necesar.

Comercializăm sisteme de stocare a energiei LG RESU, în diferite configurații, în funcție de nevoile clientului.

Sisteme de stocare a energiei LG RESU6.5, RESU10, RESU13, RESU10H, RESU10H Prime, RESU16H Prime, la cel mai bun preț în România!

La cerere, societatea noastră asigură transport și montaj.

Solicitați acum o ofertă!
Sisteme de stocare a energiei LG Renumitul producător de echipamente electronice LG oferă sisteme de stocare a energiei de înaltă eficiență, pentru clienții care doresc performanțe înalte, fiabilitate și energie consistentă de la o firmă în care pot avea încredere. Lunga experiență a companiei LG în industria electronică și tehnologică, testată și confirmată în timp în domeniul electrocasnicelor, permite producătorului să scoată pe piață sisteme de stocare a energiei de înaltă calitate, durabile și fiabile care rezistă proba timpului. Standardele de producție pe care sistemele de stocare a energiei LG trebuie să le atingă în timpul controalelor de calitate interne depășesc cu mult standardele industriei. După LGE Energy Storage System, prin companiile sale afiliate LG Energy Solutions și LG Chem, compania a dezvoltat sistemul de stocare a energiei pentru sisteme fotovoltaice din gama RESU, disponibile cu diferite capacități, care încorporează baterii cu tehnologia fiabilă Li-Ion, utilizată și la vehicule electrice, cu dimensiuni compacte, care pot fi montate atât în interior cât și în exterior, și capacitatea lor poate fi extinsă, sau chiar dublată - dacă, și atunci când - acest lucru devine necesar. Comercializăm sisteme de stocare a energiei LG RESU, în diferite configurații, în funcție de nevoile clientului. Sisteme de stocare a energiei LG RESU6.5, RESU10, RESU13, RESU10H, RESU10H Prime, RESU16H Prime, la cel mai bun preț în România! La cerere, societatea noastră asigură transport și montaj. Solicitați acum o ofertă!-----Fișă produs LGE Energy Storage System.pdfFișă produs LG RESU7H_type_R.pdfFișă produs LG RESU7H_type_C_.pdfFișă produs LG RESU6.5.pdfFișă produs LG RESU6.4 Main pack.pdfFișă produs LG RESU6.4 Expansion Pack.pdfFișă produs LG RESU3.3.pdfFișă produs LG RESU13.pdfFișă produs LG RESU10M.pdfFișă produs LG RESU10H_type_R.pdfFișă produs LG RESU10H_type_C.pdfFișă produs LG RESU10.pdfFișă produs LG RESU Prime.pdfFișă produs LG Energy D005KD1N111, ED00064CN00.pdf
Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: EUR
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare