Sisteme de stocare a energiei HUAWEI

Sisteme de stocare a energiei HUAWEI

Huawei oferă soluții fotovoltaice inteligente de ultimă generație, utilizându-și experiența de peste 30 de ani în domeniul tehnologiei informației digitale. Compania își propune să clădească fundația pentru un viitor în care energia solară devine sursa principală de energie. Pentru utilizatorii de energie solară, Huawei are soluții performante care se bazează pe conceptul „cost optim de energie și siguranță activă în utilizare”, atât pentru clienții rezidențiali cât și pentru cei industriali. Îmbunătățind metodele de utilizare a energiei fotovoltaice, Huawei a contribuit la furnizarea mai eficientă de energie pentru milioane de oameni și sute de întreprinderi industriale.

Pentru stocarea energiei produse de sistemele fotovoltaice rezidențiale Huawei are în ofertă sistemul LUNA2000, cu un aspect modern și care folosește celule de fosfat de litiu-fier pentru siguranță în utilizare. Sistemul are un design modular care permite extinderea flexibilă a capacității de la 5kWh până la 30 kWh. Fiecare modul de baterii are un optimizator de energie încorporat și acceptă gestionarea independentă a încărcării și descărcării. În plus, sistemul inteligent este detectat automat de aplicație, este compatibil atât cu invertoarele monofazate cât și cu cele trifazate, bateriile au adâncimea de descărcare (DoD) de 100%, și sistemul poate fi montat pe suport pe podea, sau opțional, și pe perete.

Comercializăm sisteme de stocare a energiei HUAWEI, în diferite configurații, în funcție de nevoile clientului.

Sisteme de stocare a energiei HUAWEI LUNA2000-5-S0, LUNA2000-10-S0, LUNA2000-15-S0, la cel mai bun preț în România!

La cerere, societatea noastră asigură transport și montaj.

Solicitați acum o ofertă!
Sisteme de stocare a energiei HUAWEI Huawei oferă soluții fotovoltaice inteligente de ultimă generație, utilizându-și experiența de peste 30 de ani în domeniul tehnologiei informației digitale. Compania își propune să clădească fundația pentru un viitor în care energia solară devine sursa principală de energie. Pentru utilizatorii de energie solară, Huawei are soluții performante care se bazează pe conceptul „cost optim de energie și siguranță activă în utilizare”, atât pentru clienții rezidențiali cât și pentru cei industriali. Îmbunătățind metodele de utilizare a energiei fotovoltaice, Huawei a contribuit la furnizarea mai eficientă de energie pentru milioane de oameni și sute de întreprinderi industriale. Pentru stocarea energiei produse de sistemele fotovoltaice rezidențiale Huawei are în ofertă sistemul LUNA2000, cu un aspect modern și care folosește celule de fosfat de litiu-fier pentru siguranță în utilizare. Sistemul are un design modular care permite extinderea flexibilă a capacității de la 5kWh până la 30 kWh. Fiecare modul de baterii are un optimizator de energie încorporat și acceptă gestionarea independentă a încărcării și descărcării. În plus, sistemul inteligent este detectat automat de aplicație, este compatibil atât cu invertoarele monofazate cât și cu cele trifazate, bateriile au adâncimea de descărcare (DoD) de 100%, și sistemul poate fi montat pe suport pe podea, sau opțional, și pe perete. Comercializăm sisteme de stocare a energiei HUAWEI, în diferite configurații, în funcție de nevoile clientului. Sisteme de stocare a energiei HUAWEI LUNA2000-5-S0, LUNA2000-10-S0, LUNA2000-15-S0, la cel mai bun preț în România! La cerere, societatea noastră asigură transport și montaj. Solicitați acum o ofertă!-----Fișă produs Huawei LUNA2000-5-15-S0.pdf
Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: EUR
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare