Sisteme de stocare a energiei BYD

Sisteme de stocare a energiei BYD

Înființată în 1995, pionieră a tehnologiei bateriilor, BYD își propune să schimbe lumea, prin crearea unui ecosistem complet bazat pe energie curată, care reduce dependența lumii de petrol. Produsele inovative ale BYD conduc în mai multe domenii, precum mașinile, autobuzele, autocamioanele medii și mari și stivuitoarele electrice pe baterii, calea ferată suspendată SkyRail, producția de energie fotovoltaică și sistemele de stocare a energiei, și electrocasnicele.

BYD a fost cel mai mare producător de vehicule electrice rând la rând în ultimii trei ani, atât în domeniul autoturismelor, cât și în cel al vehiculelor utilitare și industriale. Într-un singur an a vândut 113.000 de vehicule electrice reîncărcabilela nivel mondial, și peste tot în lume circulă aproape 40.000 de autobuze electrice produse de BYD. Compania are peste 20.000 de tehnicieni, care inovează constant, pentru a transforma lumea într-un loc mai bun.

În centrul tehnologiilor BYD se află bateriile. Fiind unul dintre cei mai mari producători de baterii reîncărcabile din lume, BYD dezvoltă baterii pentru o gamă largă de utilizări: de la telefoane mobile și laptopuri până la sisteme de stocare a energiei de scală largă, conectate în rețele. Formula de baterii cu fosfat de fier non-toxic al BYD este cea mai sigură tehnologie de pe piața actuală.

Comercializăm o gamă largă de sisteme de stocare a energiei BYD, în diferite configurații, în funcție de nevoile clientului.

Sisteme de stocare a energiei BYD Utility BEG500KTL-U, BEM630KTL-E-R1, Commercial 40 kW, B-Box 2.5, 5.0, 7.5, 10.0 kW, MINI 3 kW, la cel mai bun preț în România!

La cerere, societatea noastră asigură transport și montaj.

Solicitați acum o ofertă!
Sisteme de stocare a energiei BYD Înființată în 1995, pionieră a tehnologiei bateriilor, BYD își propune să schimbe lumea, prin crearea unui ecosistem complet bazat pe energie curată, care reduce dependența lumii de petrol. Produsele inovative ale BYD conduc în mai multe domenii, precum mașinile, autobuzele, autocamioanele medii și mari și stivuitoarele electrice pe baterii, calea ferată suspendată SkyRail, producția de energie fotovoltaică și sistemele de stocare a energiei, și electrocasnicele. BYD a fost cel mai mare producător de vehicule electrice rând la rând în ultimii trei ani, atât în domeniul autoturismelor, cât și în cel al vehiculelor utilitare și industriale. Într-un singur an a vândut 113.000 de vehicule electrice reîncărcabilela nivel mondial, și peste tot în lume circulă aproape 40.000 de autobuze electrice produse de BYD. Compania are peste 20.000 de tehnicieni, care inovează constant, pentru a transforma lumea într-un loc mai bun. În centrul tehnologiilor BYD se află bateriile. Fiind unul dintre cei mai mari producători de baterii reîncărcabile din lume, BYD dezvoltă baterii pentru o gamă largă de utilizări: de la telefoane mobile și laptopuri până la sisteme de stocare a energiei de scală largă, conectate în rețele. Formula de baterii cu fosfat de fier non-toxic al BYD este cea mai sigură tehnologie de pe piața actuală. Comercializăm o gamă largă de sisteme de stocare a energiei BYD, în diferite configurații, în funcție de nevoile clientului. Sisteme de stocare a energiei BYD Utility BEG500KTL-U, BEM630KTL-E-R1, Commercial 40 kW, B-Box 2.5, 5.0, 7.5, 10.0 kW, MINI 3 kW, la cel mai bun preț în România! La cerere, societatea noastră asigură transport și montaj. Solicitați acum o ofertă!-----Fișă produs BYD Utility BEM630KTL-E-R1.pdfFișă produs BYD Utility BEG500KTL-U.pdfFișă produs BYD MINI ES-JP3B3-E02.pdfFișă produs BYD Commercial 40kW-40kWh.pdfFișă produs BYD B-Box 2.5-10.0.pdf
Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: EUR
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare