Sisteme de stocare a energiei AXITEC

Sisteme de stocare a energiei AXITEC

Prin anii de experiență în fabricarea si producția de echipamente fotovoltaice, AXITEC a devenit una dintre cele mai importante companii din Germania în acest domeniu. Fabricat conform standardelor germane, fiecare produs AXITEC are un nivel ridicat de durabilitate și fiabilitate, și este compatibil cu toate sistemele de asamblare actuale.

AXITEC a devenit unul dintre liderii pe piața sistemelor de stocare a energiei produse de sistemele fotovoltaice, având în ofertă sistemele AXIstorage cu baterii Li-Ion, dimensionabile în mod flexibil, de înaltă eficiență, pentru utilizare rezidențială sau comercială.

Cele două soluții pentru stocarea energiei produse de sistemele fotovoltaice oferite de AXITEC sunt AXIstorage Li 8S cu capacitatea între 7 - 1,008 kWh în funcție de nevoile clientului, și sistemul modular Axistorage Li SH, cu capacitatea între 7,5 - 15 kWh, fiecare modul de baterie adăugând câte 2.5 kWh.

Controlul riguros al calității și facilitățile de testare interne garantează că sistemele de stocare a energiei AXIstorage de la AXITEC asamblate în Germania, combină perfect performanța, siguranța,fiabilitatea și durabilitatea.

Comercializăm sisteme de stocare a energiei AXIstorage de la AXITEC, în diferite configurații, în funcție de nevoile clientului.

Sisteme de stocare a energiei AXIstorage LI 8S și AXIstorage LI SH de la AXITEC, la cel mai bun preț în România!

La cerere, societatea noastră asigură transport și montaj.

Solicitați acum o ofertă!
Sisteme de stocare a energiei AXITEC Prin anii de experiență în fabricarea si producția de echipamente fotovoltaice, AXITEC a devenit una dintre cele mai importante companii din Germania în acest domeniu. Fabricat conform standardelor germane, fiecare produs AXITEC are un nivel ridicat de durabilitate și fiabilitate, și este compatibil cu toate sistemele de asamblare actuale. AXITEC a devenit unul dintre liderii pe piața sistemelor de stocare a energiei produse de sistemele fotovoltaice, având în ofertă sistemele AXIstorage cu baterii Li-Ion, dimensionabile în mod flexibil, de înaltă eficiență, pentru utilizare rezidențială sau comercială. Cele două soluții pentru stocarea energiei produse de sistemele fotovoltaice oferite de AXITEC sunt AXIstorage Li 8S cu capacitatea între 7 - 1,008 kWh în funcție de nevoile clientului, și sistemul modular Axistorage Li SH, cu capacitatea între 7,5 - 15 kWh, fiecare modul de baterie adăugând câte 2.5 kWh. Controlul riguros al calității și facilitățile de testare interne garantează că sistemele de stocare a energiei AXIstorage de la AXITEC asamblate în Germania, combină perfect performanța, siguranța,fiabilitatea și durabilitatea. Comercializăm sisteme de stocare a energiei AXIstorage de la AXITEC, în diferite configurații, în funcție de nevoile clientului. Sisteme de stocare a energiei AXIstorage LI 8S și AXIstorage LI SH de la AXITEC, la cel mai bun preț în România! La cerere, societatea noastră asigură transport și montaj. Solicitați acum o ofertă!-----Fișă produs AXIstorage Li SH.pdfFișă produs AXIstorage LI 8S.pdf
Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: EUR
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare