Sisteme de stocare a energiei ABB-Fimer

Colegii noștrii te vor contacta în cel mai scurt timp posibil!


Sisteme de stocare a energiei ABB-Fimer

Fimer oferă poate cea mai largă gamă de invertoare pentru instalații fotovoltaice de pe piața actuală, oferta companiei cuprinzând o serie de invertoare monofazate și trifazate pentru uz rezidențial și industrial.

Soluția de stocare a energiei oferită de Fimer, denumită REACT 2 este compusă dintr-un invertor hibrid cu putere de 3.6 - 5.0 kW și baterii Li-Ion cu capacitatea de 4, 8 sau 12 kWh, ceea ce permite obținerea independenței energetice.

Sistemul de stocare a energiei REACT 2 oferit de compania italiană Fimer, care integrează vasta experiență în acest domeniu a companiei elvețiene ABB, este caracterizat prin eficiență înaltă, carcasă robustă, modularitate, ușurință de instalare, și recuperarea rapidă a investiției.

Invertorul cu care este dotat sistemul REACT 2 este unul hibrid, deci pe lângă faptul, că încarcă bateria, poate fi conectat și la rețea, iar construcția modulară a sistemului permite extinderea capacității bateriei de la 4 kWh la 8 sau chiar 12 kWh, astfel reprezintă soluția ideală pentru orice sistem fotovoltaic.

Comercializăm sisteme de stocare a energiei REACT 2 de la ABB-Fimer, în diferite configurații, în funcție de nevoile clientului.

Sisteme de stocare a energiei REACT2-UNO-3.6-TL, REACT2-UNO-5.0-TL de la ABB-Fimer, la cel mai bun preț în România!

La cerere, societatea noastră asigură transport și montaj.

Solicitați acum o ofertă!
Sisteme de stocare a energiei ABB-Fimer Fimer oferă poate cea mai largă gamă de invertoare pentru instalații fotovoltaice de pe piața actuală, oferta companiei cuprinzând o serie de invertoare monofazate și trifazate pentru uz rezidențial și industrial. Soluția de stocare a energiei oferită de Fimer, denumită REACT 2 este compusă dintr-un invertor hibrid cu putere de 3.6 - 5.0 kW și baterii Li-Ion cu capacitatea de 4, 8 sau 12 kWh, ceea ce permite obținerea independenței energetice. Sistemul de stocare a energiei REACT 2 oferit de compania italiană Fimer, care integrează vasta experiență în acest domeniu a companiei elvețiene ABB, este caracterizat prin eficiență înaltă, carcasă robustă, modularitate, ușurință de instalare, și recuperarea rapidă a investiției. Invertorul cu care este dotat sistemul REACT 2 este unul hibrid, deci pe lângă faptul, că încarcă bateria, poate fi conectat și la rețea, iar construcția modulară a sistemului permite extinderea capacității bateriei de la 4 kWh la 8 sau chiar 12 kWh, astfel reprezintă soluția ideală pentru orice sistem fotovoltaic. Comercializăm sisteme de stocare a energiei REACT 2 de la ABB-Fimer, în diferite configurații, în funcție de nevoile clientului. Sisteme de stocare a energiei REACT2-UNO-3.6-TL, REACT2-UNO-5.0-TL de la ABB-Fimer, la cel mai bun preț în România! La cerere, societatea noastră asigură transport și montaj. Solicitați acum o ofertă!-----Fișă produs FIMER REACT 2.pdf
Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: EUR
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare