Panouri fotovoltaicePanasonic HIT®

Panasonic este una dintre cele mai experimentate companii în domeniul tehnologiei solare. Începuturile acestei experiențe îndomeniu datează din anii ’70, când modulele au fost dezvoltate și vândute sub marca SANYO. De atunci, milioane de module au fost vândute și instalate doar în Europa.

Tehnologia heterojuncțiunii, pe care oamenii de știință de la SANYO au început să o dezvolte în 1990, reprezintă o îmbunătățire a celulei monocristaline clasice, folosind diferite materiale, nu doar o placă cristalină.Datorită acestei tehnologii, Panasonic HIT® este extrem de eficient și produce mai multă putere pe metru pătrat decât produsele tradiționale. Acest lucru înseamnă, că veți avea nevoie de mai puține module pe acoperișul dvs. pentru a atinge performanțe mari.

Panourile fotovoltaice Panasonic HIT® oferă mulți ani de funcționare fiabilă pe întregul ciclu de viață al sistemului, și Panasonic garantează clienților zeci de ani de funcționare fără probleme și performanțe înalte constante ale modulelor.

Comercializăm o gamă largă de panouri fotovoltaice produse de Panasonic.

Panouri fotovoltaice PanasonicHIT®, HIT Powerful, HIT Compact, HIT Slim, HIT KURO, la cel mai bun preț în România!

La cerere, societatea noastră asigură transport și montaj.

Solicitați acum o ofertă!
Panasonic este una dintre cele mai experimentate companii în domeniul tehnologiei solare. Începuturile acestei experiențe îndomeniu datează din anii ’70, când modulele au fost dezvoltate și vândute sub marca SANYO. De atunci, milioane de module au fost vândute și instalate doar în Europa. Tehnologia heterojuncțiunii, pe care oamenii de știință de la SANYO au început să o dezvolte în 1990, reprezintă o îmbunătățire a celulei monocristaline clasice, folosind diferite materiale, nu doar o placă cristalină.Datorită acestei tehnologii, Panasonic HIT® este extrem de eficient și produce mai multă putere pe metru pătrat decât produsele tradiționale. Acest lucru înseamnă, că veți avea nevoie de mai puține module pe acoperișul dvs. pentru a atinge performanțe mari. Panourile fotovoltaice Panasonic HIT® oferă mulți ani de funcționare fiabilă pe întregul ciclu de viață al sistemului, și Panasonic garantează clienților zeci de ani de funcționare fără probleme și performanțe înalte constante ale modulelor. Comercializăm o gamă largă de panouri fotovoltaice produse de Panasonic. Panouri fotovoltaice PanasonicHIT®, HIT Powerful, HIT Compact, HIT Slim, HIT KURO, la cel mai bun preț în România! La cerere, societatea noastră asigură transport și montaj. Solicitați acum o ofertă!----Fișă Produs Panasonic HIT Powerful (N340) + HIT Powerful (N335-N330-N325).pdfFișă Produs Panasonic HIT Compact N300.pdfFișă Produs Panasonic HIT Slim N250.pdfFișă Produs Panasonic HIT KURO Black (N335K) - HIT KURO (N330K-N325K).pdf
Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: EUR
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare Manage Personal Data