Panouri fotovoltaice Viridian Solar

Colegii noștrii te vor contacta în cel mai scurt timp posibil!


Viridian Solar este un producător de panouri solare integrate în acoperiș, cu sediul în Regatul Unit. Începând din 2004, o echipă inovatoare de ingineri și proiectanți în colaborare cu arhitecți și constructori profesioniști, au dezvoltat un concept revoluționar, acela al panourilor fotovoltaice integrate.

Proiectată la sediul companiei în apropriere de orașul Cambridge, gama de panouri fotovoltaice Clearline Fusion se integrează direct în acoperișul clădirilor și adaugă o funcție în plus acestor echipamente.

Sistemele fotovoltaice de învelitori produse de Viridian Solar, lider pe piața din Regatul Unit, sunt alese zi de zi de constructori, investitori în imobiliare și proprietari de clădiri care doresc să acorde un aspect vizual inedit acoperișurilor, și în același timp să reducă facturile de energie.

Comercializăm o gamă largă de panouri fotovoltaice produse de Viridian Solar.

Panouri fotovoltaiceViridian SolarClearline Fusion la cel mai bun preț în România!

La cerere, societatea noastră asigură transport și montaj.

Solicitați acum o ofertă!
Viridian Solar este un producător de panouri solare integrate în acoperiș, cu sediul în Regatul Unit. Începând din 2004, o echipă inovatoare de ingineri și proiectanți în colaborare cu arhitecți și constructori profesioniști, au dezvoltat un concept revoluționar, acela al panourilor fotovoltaice integrate. Proiectată la sediul companiei în apropriere de orașul Cambridge, gama de panouri fotovoltaice Clearline Fusion se integrează direct în acoperișul clădirilor și adaugă o funcție în plus acestor echipamente. Sistemele fotovoltaice de învelitori produse de Viridian Solar, lider pe piața din Regatul Unit, sunt alese zi de zi de constructori, investitori în imobiliare și proprietari de clădiri care doresc să acorde un aspect vizual inedit acoperișurilor, și în același timp să reducă facturile de energie. Comercializăm o gamă largă de panouri fotovoltaice produse de Viridian Solar. Panouri fotovoltaiceViridian SolarClearline Fusion la cel mai bun preț în România! La cerere, societatea noastră asigură transport și montaj. Solicitați acum o ofertă!----Fișă Produs Viridian Clearline Fusion PV16.pdf
Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: EUR
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare