Panouri fotovoltaice TSC

Colegii noștrii te vor contacta în cel mai scurt timp posibil!


TSC, adică The Solaria Corporation, înființată în 2000, este o corporație internațională cu sediul central în Fremont, California, Statele Unite ale Americii. Divizia europeană TSC și compania mamă americană operează în industria fotovoltaică de peste 20 de ani, și dețin peste 250 de brevete în tehnologia celulelor și panourilor fotovoltaice. Platforma tehnologică dezvoltată de corporație își propune să valorifice potențialul energiei solare.

Atingând o eficiență de 20%, panourile solare TSC PowerXT® se numără printre panourile cu cea mai mare putere de pe piața fotovoltaică rezidențială. Modelul de celule brevetat de TSC, arhitectura superioară a panourilor și tehnica inovativă de asamblare a acestora, măresc semnificativ puterea generată, asigură performanță superioară de umbrire și setează standardul de fiabilitate.

Comercializăm o gamă largă de panouri fotovoltaice TSC.

Panouri fotovoltaiceTSC Solaria PowerXT®la cel mai bun preț în România!

La cerere, societatea noastră asigură transport și montaj.

Solicitați acum o ofertă!
TSC, adică The Solaria Corporation, înființată în 2000, este o corporație internațională cu sediul central în Fremont, California, Statele Unite ale Americii. Divizia europeană TSC și compania mamă americană operează în industria fotovoltaică de peste 20 de ani, și dețin peste 250 de brevete în tehnologia celulelor și panourilor fotovoltaice. Platforma tehnologică dezvoltată de corporație își propune să valorifice potențialul energiei solare. Atingând o eficiență de 20%, panourile solare TSC PowerXT® se numără printre panourile cu cea mai mare putere de pe piața fotovoltaică rezidențială. Modelul de celule brevetat de TSC, arhitectura superioară a panourilor și tehnica inovativă de asamblare a acestora, măresc semnificativ puterea generată, asigură performanță superioară de umbrire și setează standardul de fiabilitate. Comercializăm o gamă largă de panouri fotovoltaice TSC. Panouri fotovoltaiceTSC Solaria PowerXT®la cel mai bun preț în România! La cerere, societatea noastră asigură transport și montaj. Solicitați acum o ofertă!----Fișă Produs PowerXT 430C-PD, 440C-PD.pdfFișă Produs PowerXT 400R-PM.pdfFișă Produs PowerXT 370R-PD.pdfFișă Produs PowerXT 365R-PD.pdfFișă Produs PowerXT 360R-PD.pdfFișă Produs PowerXT 365-AC, 355R-AC.pdf
Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: EUR
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare