Panouri fotovoltaice Trina Solar

Colegii noștrii te vor contacta în cel mai scurt timp posibil!


Lider global pe piața panourilor fotovoltaice și a energiei smart, Trina Solar a fost înființatăîn anul 1997, și s-a devotat de atunci misiunii de a globaliza și încuraja dezvoltarea tehnologiei fotovoltaice. Compania nu este numai un pionier al industriei fotovoltaice din China dar a ajuns un producător care influențează a piața globală de panouri fotovoltaice.

În prezent brandul Trinadeține peste 850 de breveteși a bătut peste 20 de recorduri mondiale din domeniul eficienței celulelor fotovoltaice și de putere al modulelor. Prin recentele combinații de tehnologii inovatoare, Trina Solar a reușit să lanseze pe piață primul lor modul cu eficiența de 23.8%, iar in laboratoare s-a obținut deja eficientă de până la 24.6%.

Comercializăm o gamă largă de panouri fotovoltaice Trina Solar.

Panouri fotovoltaiceTrinaSolar Honey M, Tallmax M, Vertex, Vertex S, Duomaxtwin, la cel mai bun preț în România!

La cerere, societatea noastră asigură transport și montaj.

Solicitați acum o ofertă!
Lider global pe piața panourilor fotovoltaice și a energiei smart, Trina Solar a fost înființatăîn anul 1997, și s-a devotat de atunci misiunii de a globaliza și încuraja dezvoltarea tehnologiei fotovoltaice. Compania nu este numai un pionier al industriei fotovoltaice din China dar a ajuns un producător care influențează a piața globală de panouri fotovoltaice. În prezent brandul Trinadeține peste 850 de breveteși a bătut peste 20 de recorduri mondiale din domeniul eficienței celulelor fotovoltaice și de putere al modulelor. Prin recentele combinații de tehnologii inovatoare, Trina Solar a reușit să lanseze pe piață primul lor modul cu eficiența de 23.8%, iar in laboratoare s-a obținut deja eficientă de până la 24.6%. Comercializăm o gamă largă de panouri fotovoltaice Trina Solar. Panouri fotovoltaiceTrinaSolar Honey M, Tallmax M, Vertex, Vertex S, Duomaxtwin, la cel mai bun preț în România! La cerere, societatea noastră asigură transport și montaj. Solicitați acum o ofertă!----Fișă Produs DEG17MC.20(II).pdfFișă Produs DE17M(II).pdfFișă Produs DE08M.08(II).pdfFișă Produs DE09.08 Black Frame.pdfFișă Produs DE09.05 Full Black.pdfFișă Produs DEG20C.20 600W.pdfFișă Produs DE20 600W.pdfFișă Produs DEG19C.20 550W.pdfFișă Produs DE19 550W.pdfFișă Produs DEG18MC.20(II) 500W.pdfFișă Produs DE18M(II) 500W.pdf
Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: EUR
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare