Panouri fotovoltaice Suntech

Colegii noștrii te vor contacta în cel mai scurt timp posibil!


Suntech, fondată în 2001, este unul dintre marii producători de echipamente fotovoltaice din lume, care se ocupă cu cercetare și dezvoltare respectiv producție de celule fotovoltaice cu silicon cristalin și module fotovoltaice de peste 20 de ani. Compania este prezentă în peste 100 de țări din lume, și își propune să devină cel mai de încredere furnizor de echipamente fotovoltaice din lume, prin inovare continuă și management excelent.

Suntech produce o gamă largă de panouri fotovoltaice în seriile denumite Ultra S, Ultra V, Ultra X, SuperPoly și HiSpec, și acestea satisfac cele mai exigente pretenții de calitate. Modulele sunt fabricate din cele mai durabile materiale, iar procesul de producție implică un strict control al calității în 52 de pași, pe care fiecare produs trebuie să îl treacă.

Comercializăm o gamă largă de panouri fotovoltaice Suntech.

Panouri fotovoltaice Suntech Ultra S, Ultra V, Ultra X, HiSpec și SuperPoly, la cel mai bun preț în România!

La cerere, societatea noastră asigură transport și montaj.

Solicitați acum o ofertă!




Suntech, fondată în 2001, este unul dintre marii producători de echipamente fotovoltaice din lume, care se ocupă cu cercetare și dezvoltare respectiv producție de celule fotovoltaice cu silicon cristalin și module fotovoltaice de peste 20 de ani. Compania este prezentă în peste 100 de țări din lume, și își propune să devină cel mai de încredere furnizor de echipamente fotovoltaice din lume, prin inovare continuă și management excelent. Suntech produce o gamă largă de panouri fotovoltaice în seriile denumite Ultra S, Ultra V, Ultra X, SuperPoly și HiSpec, și acestea satisfac cele mai exigente pretenții de calitate. Modulele sunt fabricate din cele mai durabile materiale, iar procesul de producție implică un strict control al calității în 52 de pași, pe care fiecare produs trebuie să îl treacă. Comercializăm o gamă largă de panouri fotovoltaice Suntech. Panouri fotovoltaice Suntech Ultra S, Ultra V, Ultra X, HiSpec și SuperPoly, la cel mai bun preț în România! La cerere, societatea noastră asigură transport și montaj. Solicitați acum o ofertă!----Fișă Produs HiSpec 345 - 365 Wp.pdfFișă Produs SuperPoly 280 - 300 Wp.pdfFișă Produs Ultra X 640 - 660 Wp.pdfFișă Produs Ultra X 580 - 600 Wp.pdfFișă Produs Ultra V Vmh 570 - 590 Wp.pdfFișă Produs Ultra V Pmhg 570 - 590 Wp.pdfFișă Produs Ultra V Pmh+ 570 - 590 Wp.pdfFișă Produs Ultra V Vmh 530 - 550 Wp.pdfFișă Produs Ultra V Pmhg 530 - 550 Wp.pdfFișă Produs Ultra V Pmh+ 530 - 550 Wp.pdfFișă Produs Ultra V mini m 390 - 410 Wp.pdfFișă Produs Ultra V mini 390 - 410 Wp.pdfFișă Produs Ultra S 435 - 455 Wp.pdfFișă Produs Ultra S 430 - 450 Wp.pdfFișă Produs Ultra S mini m 360 - 380 Wp.pdfFișă Produs Ultra S mini 350 - 370 Wp.pdfFișă Produs Ultra S mini 360 - 380 Wp.pdf
Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: EUR
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare