Panouri fotovoltaice REC Solar

Colegii noștrii te vor contacta în cel mai scurt timp posibil!


Fondată în Norvegia în 1996, compania REC ocupă o poziție majoră în industria solară globală. Compania combină etapele complete de producție în ramura fotovoltaică sub un singur acoperiș. Fiind o companie pionieră în domeniul energiei fotovoltaice, este liderul pieței atunci când vine vorba de polisilicon și plăcuțe semiconductoare pentru aplicații solare.

Dedicată furnizării de energie solară curată și accesibilă pentru consumatori, angajată pentru calitate și inovație, REC oferă module fotovoltaice de înaltă calitate, fabricate complet automatizat și integrat, stabilind noi standarde pentru panouri fotovoltaice în ceea ce privește eficiența producției, la nivel mondial.

Renumita calitate a produselor REC este dovedită de una dintre cele mai mici rate de cerere de garanție din industrie, motiv pentru care aceste produse sunt preferateatât de instalatori, cât și de consumatori.

Garanția de performanță a REC asigură că panourile fotovoltaice funcționează exact așa cum era de așteptat -încontinuu, timp de 25 de ani. Cu o putere mai mare și randamente garantate, panourile fotovoltaice REC au o predictibilitate mai mare a rentabilității investiției.

Comercializăm o gamă largă de panouri fotovoltaice produse de REC.

Panouri fotovoltaice REC Alpha, Alpha Black, Alpha 72, N-Peak, N-Peak Black, Twinpeak 2 Mono, Twinpeak 2S Mono 72, Twinpeak 3 Mono, Twinpeak 3 Mono Black, Twinpeak 3S Mono 72, la cel mai bun preț în România!

La cerere, societatea noastră asigură transport și montaj.

Solicitați acum o ofertă!
Fondată în Norvegia în 1996, compania REC ocupă o poziție majoră în industria solară globală. Compania combină etapele complete de producție în ramura fotovoltaică sub un singur acoperiș. Fiind o companie pionieră în domeniul energiei fotovoltaice, este liderul pieței atunci când vine vorba de polisilicon și plăcuțe semiconductoare pentru aplicații solare. Dedicată furnizării de energie solară curată și accesibilă pentru consumatori, angajată pentru calitate și inovație, REC oferă module fotovoltaice de înaltă calitate, fabricate complet automatizat și integrat, stabilind noi standarde pentru panouri fotovoltaice în ceea ce privește eficiența producției, la nivel mondial. Renumita calitate a produselor REC este dovedită de una dintre cele mai mici rate de cerere de garanție din industrie, motiv pentru care aceste produse sunt preferateatât de instalatori, cât și de consumatori. Garanția de performanță a REC asigură că panourile fotovoltaice funcționează exact așa cum era de așteptat -încontinuu, timp de 25 de ani. Cu o putere mai mare și randamente garantate, panourile fotovoltaice REC au o predictibilitate mai mare a rentabilității investiției. Comercializăm o gamă largă de panouri fotovoltaice produse de REC. Panouri fotovoltaice REC Alpha, Alpha Black, Alpha 72, N-Peak, N-Peak Black, Twinpeak 2 Mono, Twinpeak 2S Mono 72, Twinpeak 3 Mono, Twinpeak 3 Mono Black, Twinpeak 3S Mono 72, la cel mai bun preț în România! La cerere, societatea noastră asigură transport și montaj. Solicitați acum o ofertă!----Fișă Produs REC TWINPEAK 2S MONO 72 SERIES 370 - 400 Wp.pdfFișă Produs REC TWINPEAK 2 MONO SERIES 300 - 330 Wp.pdfFișă Produs REC TWINPEAK 3S MONO 72 SERIES 385 - 405 Wp.pdfFișă Produs REC TWINPEAK 3 MONO BLACK SERIES 315 - 335 Wp.pdfFișă Produs REC TWINPEAK 3 MONO SERIES 320 - 340 Wp.pdfFișă Produs REC N-PEAK BLACK SERIES 325 Wp.pdfFișă Produs REC N-PEAK SERIES 330 Wp.pdfFișă Produs REC ALPHA 72 SERIES 450 Wp.pdfFișă Produs REC ALPHA BLACK SERIES 375 Wp.pdfFișă Produs REC ALPHA SERIES 380 Wp.pdf
Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: EUR
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare