Panouri fotovoltaice ENERGETICA

Panouri fotovoltaice ENERGETICA

În cei 25 de ani de activitate în domeniul energiei fotovoltaice, ENERGETICA a ajuns un producător consacrat din Austria. Panourile fotovoltaice ENERGETICA se numără printre cele mai durabile și fiabile, având o performanță ridicată. Producătorul oferă garanția performanței la 91% după 25 de ani de utilizare!

Fiind produse în Austria, procesele de producție și control garantează că panourile solare ENERGETICA îndeplinesc cele mai exigente standarde de calitate, astfel aceste produse vin cu avantaje precum 17 de ani de garanție de producător, randament maxim de energie în funcționare reală datorită e.ISP Technology®, greutate redusă și durabilitate testată și dovedită, și performanțe excelente pe lumină scăzută, care permit un randament ridicat de energie chiar și cu cerul înnorat.

Comercializăm o gamă largă de panouri fotovoltaice produse de ENERGETICA.

Panouri fotovoltaice ENERGETICA e.Classic, e.Classic black, e.Prime, e.Prime black, e.Giant, e.Giant black și e.Giant bifacial la cel mai bun preț în România!

La cerere, societatea noastră asigură transport și montaj.

Solicitați acum o ofertă!
Panouri fotovoltaice ENERGETICA În cei 25 de ani de activitate în domeniul energiei fotovoltaice, ENERGETICA a ajuns un producător consacrat din Austria. Panourile fotovoltaice ENERGETICA se numără printre cele mai durabile și fiabile, având o performanță ridicată. Producătorul oferă garanția performanței la 91% după 25 de ani de utilizare! Fiind produse în Austria, procesele de producție și control garantează că panourile solare ENERGETICA îndeplinesc cele mai exigente standarde de calitate, astfel aceste produse vin cu avantaje precum 17 de ani de garanție de producător, randament maxim de energie în funcționare reală datorită e.ISP Technology®, greutate redusă și durabilitate testată și dovedită, și performanțe excelente pe lumină scăzută, care permit un randament ridicat de energie chiar și cu cerul înnorat. Comercializăm o gamă largă de panouri fotovoltaice produse de ENERGETICA. Panouri fotovoltaice ENERGETICA e.Classic, e.Classic black, e.Prime, e.Prime black, e.Giant, e.Giant black și e.Giant bifacial la cel mai bun preț în România! La cerere, societatea noastră asigură transport și montaj. Solicitați acum o ofertă!-----Fișă produs e.Prime M HC black 350 - 300 Wp.pdfFișă produs e.Prime M HC 365 - 390 Wp.pdfFișă produs e.Giant M HC black 440 - 460 Wp.pdfFișă produs e.Giant M HC bifacial 425 - 440 Wp.pdfFișă produs e.Giant M HC 440 - 460 Wp.pdfFișă produs e.Classic M HC black 350 - 370 Wp.pdfFișă produs e.Classic M HC 365 - 390 Wp.pdf
Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: EUR
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare