Panouri fotovoltaice AXITEC

Colegii noștrii te vor contacta în cel mai scurt timp posibil!


Brand: AXITEC Energy

Prin anii de experiență în fabricarea si producția de panouri fotovoltaice, AXITEC a devenit una dintre cele mai importante companii din Germania în acest domeniu. Fabricat conform standardelor germane, fiecare modul solar de la AXITEC are un nivel ridicat de durabilitate și fiabilitate, și este compatibil cu toate sistemele de asamblare actuale.

Controlul riguros al calității și facilitățile de testare interne garantează că panourile solare AXITEC îndeplinesc cele mai înalte standarde de calitate, astfel aceste produse oferă avantaje precum 15 ani de garanție de producător, performanță înaltă a modulelor datorită tehnologiei cu jumătate de celulă și materialelor de calitate, stabilitate mare, datorită modelului de cadru inovativ, cabluri, sisteme de conectare, cutie de joncțiune și mufe de înaltă calitate, cu durabilitate crescută.

Comercializăm o gamă largă de panouri fotovoltaice produse de AXITEC.

Panouri fotovoltaice Axitec AXIpremium, AXIBlackPremium, AXIProtect la cel mai bun preț în România!

La cerere, societatea noastră asigură transport și montaj.

Solicitați acum o ofertă!
Prin anii de experiență în fabricarea si producția de panouri fotovoltaice, AXITEC a devenit una dintre cele mai importante companii din Germania în acest domeniu. Fabricat conform standardelor germane, fiecare modul solar de la AXITEC are un nivel ridicat de durabilitate și fiabilitate, și este compatibil cu toate sistemele de asamblare actuale. Controlul riguros al calității și facilitățile de testare interne garantează că panourile solare AXITEC îndeplinesc cele mai înalte standarde de calitate, astfel aceste produse oferă avantaje precum 15 ani de garanție de producător, performanță înaltă a modulelor datorită tehnologiei cu jumătate de celulă și materialelor de calitate, stabilitate mare, datorită modelului de cadru inovativ, cabluri, sisteme de conectare, cutie de joncțiune și mufe de înaltă calitate, cu durabilitate crescută. Comercializăm o gamă largă de panouri fotovoltaice produse de AXITEC. Panouri fotovoltaice Axitec AXIpremium, AXIBlackPremium, AXIProtect la cel mai bun preț în România! La cerere, societatea noastră asigură transport și montaj. Solicitați acum o ofertă!----Fișă produs AXIblackpremium X HC 315 - 340 Wp.pdfFișă produs AXIblackpremium XL HC 350 - 370 Wp.pdfFișă produs AXIblackpremium XL HC 420 - 445 Wp.pdfFișă produs AXIblackpremium XXL HC 375 - 390 Wp.pdfFișă produs AXIpremium X HC 320 - 345 Wp.pdfFișă produs AXIpremium X HC 385 - 415 Wp.pdfFișă produs AXIpremium XL HC 360 - 380 Wp.pdfFișă produs AXIpremium XL HC 430 - 455 Wp.pdfFișă produs AXIpremium XXL HC 390 - 410 Wp.pdfFișă produs AXIpremium XXL HC 525 - 545 Wp.pdfFișă produs AXIprotect X HC MB 330 - 345 Wp.pdfFișă produs AXIprotect X HC MT 330 - 345 Wp.pdf
Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: EUR
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare