Kit sistem fotovoltaic monofazat on-grid 3 kWp

Colegii noștrii te vor contacta în cel mai scurt timp posibil!


Brand: AXITEC Energy Huawei K2


Sistemul fotovoltaic on-grid destinat consumatorilor casnici se conectează în rețeaua electrică existentă, fiind proiectat să funcționeze în paralel cu rețeaua de energie electrică națională. Curentul produs este consumat direct, micșorând substanțial valoarea facturii de curent. În cazul in care aportul din sistemul fotovoltaic nu este suficient pentru aplicațiile casnice, atunci alimentarea se face și din rețea, iar atunci când panourile fotovoltaice produc mai multă energie electrică decât consumul la un moment dat, surplusul de energie este livrat in rețea, iar distribuitorul de energie va deconta energia livrată pe factura de energie electrică, reducând valoarea facturilor și mai mult.

Acest kit de instalare conține toate elementele pentru realizarea unui sistem fotovoltaic on-grid monofazat de 3 kWp.

Principalul element al sistemului fotovoltaic este ansamblul de panouri solare, care produce curent continuu. Kitul conține numărul necesar de panouri fotovoltaice, precum și structura metalică din aluminiu, prin intermediul căreia acestea se instalează pe acoperiș, inclusiv clemele de prindere. Transformarea curentului continuu produs de aceste panouri în curent alternativ este realizată de un invertor. Conexiunea dintre panouri și invertor se realizează prin cabluri solare, special concepute pentru astfel de instalații. Sistemul conține de asemenea conectoarele necesare, precum și un tablou electric suplimentar, cu siguranțe de curent continuu si curent alternativ, care se conectează la tabloul electric general al casei.

Comercializăm o gamă largă de echipamente fotovoltaice produse de liderii pe piață în domeniul acestei tehnologii, astfel garantăm calitatea de vârf a sistemelor fotovoltaice, precum și cel mai bun raport preț-calitate de pe piață!

La cerere, societatea noastră asigură transport și montaj.

Solicitați acum o ofertă!

Conținutul kitului de instalare sistem fotovoltaic monofazat on-grid 3 kWp:

3 kW panou fotovoltaic monocristalin/policristalin, cu putere instalată totală de 3kW

1 x invertor monofazat de 3kW

4 x 4.2m bară din aluminiu pentru montaj

Clemă de prindere (mijloc)

Clemă de prindere (final)

2 x 15m cablu solar (negru și roșu)

1x tablou electric curent continuu cu siguranțe incluse

1x tablou electric curent alternativ cu siguranțe incluse
Sistemul fotovoltaic on-grid destinat consumatorilor casnici se conectează în rețeaua electrică existentă, fiind proiectat să funcționeze în paralel cu rețeaua de energie electrică națională. Curentul produs este consumat direct, micșorând substanțial valoarea facturii de curent. În cazul in care aportul din sistemul fotovoltaic nu este suficient pentru aplicațiile casnice, atunci alimentarea se face și din rețea, iar atunci când panourile fotovoltaice produc mai multă energie electrică decât consumul la un moment dat, surplusul de energie este livrat in rețea, iar distribuitorul de energie va deconta energia livrată pe factura de energie electrică, reducând valoarea facturilor și mai mult.Acest kit de instalare conține toate elementele pentru realizarea unui sistem fotovoltaic on-grid monofazat de 3 kWp.Principalul element al sistemului fotovoltaic este ansamblul de panouri solare, care produce curent continuu. Kitul conține numărul necesar de panouri fotovoltaice, precum și structura metalică din aluminiu, prin intermediul căreia acestea se instalează pe acoperiș, inclusiv clemele de prindere. Transformarea curentului continuu produs de aceste panouri în curent alternativ este realizată de un invertor. Conexiunea dintre panouri și invertor se realizează prin cabluri solare, special concepute pentru astfel de instalații. Sistemul conține de asemenea conectoarele necesare, precum și un tablou electric suplimentar, cu siguranțe de curent continuu si curent alternativ, care se conectează la tabloul electric general al casei.Comercializăm o gamă largă de echipamente fotovoltaice produse de liderii pe piață în domeniul acestei tehnologii, astfel garantăm calitatea de vârf a sistemelor fotovoltaice, precum și cel mai bun raport preț-calitate de pe piață!La cerere, societatea noastră asigură transport și montaj.Solicitați acum o ofertă!----Conținutul kitului de instalare sistem fotovoltaic monofazat on-grid 3 kWp:3 kW panou fotovoltaic monocristalin/policristalin, cu putere instalată totală de 3kW1 x invertor monofazat de 3kW4 x 4.2m bară din aluminiu pentru montajClemă de prindere (mijloc)Clemă de prindere (final)2 x 15m cablu solar (negru și roșu)1x tablou electric curent continuu cu siguranțe incluse1x tablou electric curent alternativ cu siguranțe incluse----AXITEC
Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: EUR
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare