KACO new energy

Categorii: Invertoare

Invertoare KACO new energy

Compania KACO new energy este recunoscută pentru competențele tehnice de înaltă calitate în domeniul producției independente și deconectate de energie, datorate devotamentului și pasiunii pentru cercetare. Invertoarele KACO new energy sunt proiectate pentru a promova utilizarea energiei regenerabile precum și managementul eficient al energiei peste tot în lume.

„Made in Germany” – activitățile de cercetare și dezvoltare, precum și producția, au loc în Neckarsulm și Kassel, Germania. Cu cei 280 de angajați, KACO new energy este una dintre cele mai importante companii producătoare de echipamente fotovoltaice și sisteme de stocare a energiei.

Din aprilie 2019, KACO new energy este o filială a Siemens AG, beneficiind de un influx de experiență și capacitate de producție acumulată în domeniul tehnologiei de construcții, electromobilității și stocării de energie.

Din 1999, de când KACO new energy a revoluționalizat piața prin intermediul primelor invertoare fără transformator, și până în zilele noastre, invertoarele sunt fabricate în Germania, și sunt vândute pe piața globală. Sunt echipate pentru o gamă largă de funcții, în sisteme fotovoltaice de toate dimensiunile, de la case familiale până la parcuri fotovoltaice deconectate cu putere de sute de megawați.

Comercializăm o gamă largă de invertoare KACO new energy.

Invertoare KACO new energy blueplanet, blueplanet RPonly, blueplanet gridsave, blueplanet hybrid, la cel mai bun preț în România!

La cerere, societatea noastră asigură transport și montaj.

Solicitați acum o ofertă!




Invertoare KACO new energy Compania KACO new energy este recunoscută pentru competențele tehnice de înaltă calitate în domeniul producției independente și deconectate de energie, datorate devotamentului și pasiunii pentru cercetare. Invertoarele KACO new energy sunt proiectate pentru a promova utilizarea energiei regenerabile precum și managementul eficient al energiei peste tot în lume. „Made in Germany” – activitățile de cercetare și dezvoltare, precum și producția, au loc în Neckarsulm și Kassel, Germania. Cu cei 280 de angajați, KACO new energy este una dintre cele mai importante companii producătoare de echipamente fotovoltaice și sisteme de stocare a energiei. Din aprilie 2019, KACO new energy este o filială a Siemens AG, beneficiind de un influx de experiență și capacitate de producție acumulată în domeniul tehnologiei de construcții, electromobilității și stocării de energie. Din 1999, de când KACO new energy a revoluționalizat piața prin intermediul primelor invertoare fără transformator, și până în zilele noastre, invertoarele sunt fabricate în Germania, și sunt vândute pe piața globală. Sunt echipate pentru o gamă largă de funcții, în sisteme fotovoltaice de toate dimensiunile, de la case familiale până la parcuri fotovoltaice deconectate cu putere de sute de megawați. Comercializăm o gamă largă de invertoare KACO new energy. Invertoare KACO new energy blueplanet, blueplanet RPonly, blueplanet gridsave, blueplanet hybrid, la cel mai bun preț în România! La cerere, societatea noastră asigură transport și montaj. Solicitați acum o ofertă!-------Fișă Produs KACO blueplanet-125-150 TL3.pdfFișă Produs KACO blueplanet hybrid 6.0 - 10.0 TL3.pdfFișă Produs KACO blueplanet gridsave 92.0 TL3-S.pdfFișă Produs KACO blueplanet gridsave 50.0 TL3-S.pdfFișă Produs KACO blueplanet 87.0 + 92.0 TL3.pdfFișă Produs KACO blueplanet 50.0 TL3 RPonly.pdfFișă Produs KACO blueplanet 50.0 TL3.pdfFișă Produs KACO blueplanet 3.0 – 10.0 TL3.pdfFișă Produs KACO blueplanet 155+165 TL3.pdfFișă Produs KACO blueplanet 15.0 + 20.0 TL3.pdfFișă Produs KACO blueplanet 105 TL3.pdf
Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: EUR
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare