Invertoare KOSTAL

Categorii: Invertoare

Invertoare KOSTAL

Fie vorba de invertoare fotovoltaice, hibride sau pentru baterii, invertoarele KOSTAL reprezintă soluția perfectă pentru orice pretenții sau orice dimensiuni de sistem.

KOSTAL oferă posibilități nenumărate cu numai câteva componente: invertoarele KOSTAL pot fi folosite flexibil și se potrivesc cu orice sistem fotovoltaic. Nominalizate de numeroase ori pentru eficiența lor, toate invertoarele au calitatea de așteptat de la KOSTAL. Cu puterea instalată individuală între 1,5 și 36 kW, reprezintă soluția perfectă pentru aplicații rezidențiale sau comerciale.

Invertoarele KOSTAL sunt optime pentru orice sistem fotovoltaic, pentru că asigură tot ce are nevoie un sistem fotovoltaic eficient pentru producția optimă de energie. Asigurând atât producția eficientă de energie, cât și utilizarea eficientă a energiei produse, cu funcții precum managementul inteligent al umbririlor, până la 3 senzori PPM pentru randament maxim, acces standard și gratuit la interfața solar portal, posibilitate de integrare în smart home, invertoarele KOSTAL includ tot ce este important.

Comercializăm o gamă largă de invertoare KOSTAL.

Invertoare KOSTAL PLENTICORE plus, PLENTICORE BI, PIKO MP plus, PIKO IQ, PIKO CI, PIKO 10 20 la cel mai bun preț în România!

La cerere, societatea noastră asigură transport și montaj.

Solicitați acum o ofertă!
Invertoare KOSTAL Fie vorba de invertoare fotovoltaice, hibride sau pentru baterii, invertoarele KOSTAL reprezintă soluția perfectă pentru orice pretenții sau orice dimensiuni de sistem. KOSTAL oferă posibilități nenumărate cu numai câteva componente: invertoarele KOSTAL pot fi folosite flexibil și se potrivesc cu orice sistem fotovoltaic. Nominalizate de numeroase ori pentru eficiența lor, toate invertoarele au calitatea de așteptat de la KOSTAL. Cu puterea instalată individuală între 1,5 și 36 kW, reprezintă soluția perfectă pentru aplicații rezidențiale sau comerciale. Invertoarele KOSTAL sunt optime pentru orice sistem fotovoltaic, pentru că asigură tot ce are nevoie un sistem fotovoltaic eficient pentru producția optimă de energie. Asigurând atât producția eficientă de energie, cât și utilizarea eficientă a energiei produse, cu funcții precum managementul inteligent al umbririlor, până la 3 senzori PPM pentru randament maxim, acces standard și gratuit la interfața solar portal, posibilitate de integrare în smart home, invertoarele KOSTAL includ tot ce este important. Comercializăm o gamă largă de invertoare KOSTAL. Invertoare KOSTAL PLENTICORE plus, PLENTICORE BI, PIKO MP plus, PIKO IQ, PIKO CI, PIKO 10 20 la cel mai bun preț în România! La cerere, societatea noastră asigură transport și montaj. Solicitați acum o ofertă!-----Fișă produs KOSTAL PLENTICORE-plus.pdfFișă produs KOSTAL PLENTICORE BI.pdfFișă produs KOSTAL PIKO-MP-plus.pdfFișă produs KOSTAL PIKO IQ.pdfFișă produs KOSTAL PIKO CI.pdfFișă produs KOSTAL PIKO 10-20.pdf
Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: EUR
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare