Invertoare Fronius

Colegii noștrii te vor contacta în cel mai scurt timp posibil!


Categorii: Invertoare

O afacere începută în Austria în anul 1945 ca atelier al unui singur meșter, Fronius a ajuns acum să impună standarde tehnologice în domeniul tehnicii de sudare, al energiei solare și sistemelor de încărcare a bateriilor. În prezent compania are circa 4.760 de angajați în întreaga lume, iar cele 1.253 de brevete de invenții pentru produsele dezvoltate de ei certifică incontestabil spiritul lor inovator.

Invertoarele produse de Fronius cu promisiunea de calitate „Made in Austria” se numără printre cele mai eficiente și fiabile, și pot constitui o componentă indispensabilă a oricărui sistem fotovoltaic. Puterea acestora variază de la 1,5 la 27 kw, garantând astfel conformitatea pentru orice dimensiune de sistem, de la case familiale până la sisteme industriale de scală largă.

Comercializăm o gamă largă de invertoare Fronius.


Invertoare FRONIUS PRIMO, PRIMO UL, SYMO HYBRID, SYMO, SYMO UL, ECO, SYMO ADVANCED, PRIMO GEN24 PLUS, SYMO GEN24 PLUS, TAURO ECO la cel mai bun preț în România!

La cerere, societatea noastră asigură transport și montaj.

Solicitați acum o ofertă!
O afacere începută în Austria în anul 1945 ca atelier al unui singur meșter, Fronius a ajuns acum să impună standarde tehnologice în domeniul tehnicii de sudare, al energiei solare și sistemelor de încărcare a bateriilor. În prezent compania are circa 4.760 de angajați în întreaga lume, iar cele 1.253 de brevete de invenții pentru produsele dezvoltate de ei certifică incontestabil spiritul lor inovator. Invertoarele produse de Fronius cu promisiunea de calitate „Made in Austria” se numără printre cele mai eficiente și fiabile, și pot constitui o componentă indispensabilă a oricărui sistem fotovoltaic. Puterea acestora variază de la 1,5 la 27 kw, garantând astfel conformitatea pentru orice dimensiune de sistem, de la case familiale până la sisteme industriale de scală largă. Comercializăm o gamă largă de invertoare Fronius. Invertoare FRONIUS PRIMO, PRIMO UL, SYMO HYBRID, SYMO, SYMO UL, ECO, SYMO ADVANCED, PRIMO GEN24 PLUS, SYMO GEN24 PLUS, TAURO ECO la cel mai bun preț în România!La cerere, societatea noastră asigură transport și montaj. Solicitați acum o ofertă!----Fișă produs Symo Advanced EN.pdfFișă produs Fronius ECO RO.pdfFișă produs Fronius Primo GEN24 Plus EN.pdfFișă produs Fronius Primo RO.pdfFișă produs Fronius Primo UL EN.pdfFișă produs Fronius Symo GEN24 Plus RO.pdfFișă produs Fronius Symo Hybrid EN.pdfFișă produs Fronius Symo RO.pdfFișă produs Fronius Symo UL EN.pdfFișă produs Fronius Tauro Direct EN.pdfFișă produs Fronius Tauro Precombined EN.pdf
Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: EUR
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare