Invertoare ABB-Fimer

Colegii noștrii te vor contacta în cel mai scurt timp posibil!


Categorii: Invertoare

Fimer oferă poate cea mai largă gamă de invertoare pentru instalații fotovoltaice de pe piața actuală, oferta companiei cuprinzând o serie de invertoare monofazate și trifazate pentru uz rezidențial și industrial.

Invertoarele oferite de compania italiană Fimer, care integrează vasta experiență în acest domeniu a companiei elvețiene ABB, sunt caracterizate prin eficiență înaltă, carcase robuste, ușurință de instalare, și recuperarea rapidă a investiției, sunt disponibile cu puterea de la 1.2 kW la 175 kW.

Funcțiunile inteligente cu care sunt prevăzute permit proprietarului instalației controlul și monitorizarea producției de energie prin intermediul unei aplicații care rulează pe dispozitivele mobile.

Modularitatea și flexibilitatea acestor invertoare, respectiv faptul, că sunt disponibile cu puterea până la 175 kW și pot fi instalate atât în poziție orizontală cât și verticală, asigură faptul, că reprezintă soluția ideală pentru orice sistem fotovoltaic.
Fimer oferă poate cea mai largă gamă de invertoare pentru instalații fotovoltaice de pe piața actuală, oferta companiei cuprinzând o serie de invertoare monofazate și trifazate pentru uz rezidențial și industrial. Invertoarele oferite de compania italiană Fimer, care integrează vasta experiență în acest domeniu a companiei elvețiene ABB, sunt caracterizate prin eficiență înaltă, carcase robuste, ușurință de instalare, și recuperarea rapidă a investiției, sunt disponibile cu puterea de la 1.2 kW la 175 kW. Funcțiunile inteligente cu care sunt prevăzute permit proprietarului instalației controlul și monitorizarea producției de energie prin intermediul unei aplicații care rulează pe dispozitivele mobile. Modularitatea și flexibilitatea acestor invertoare, respectiv faptul, că sunt disponibile cu puterea până la 175 kW și pot fi instalate atât în poziție orizontală cât și verticală, asigură faptul, că reprezintă soluția ideală pentru orice sistem fotovoltaic.----Fișă produs PVI-10.0-12.5-TL.pdfFișă produs PVS-10-12.5-15-TL.pdfFișă produs PVS-20-30-33-TL.pdfFișă produs PVS-50-60-TL.pdfFișă produs PVS-100-120-TL (2 - 6 MPPT).pdfFișă produs PVS-175-TL.pdfFișă produs TRIO-5.8-7.5-8.5-TL.pdfFișă produs TRIO-20.0-27.6-TL.pdfFișă produs TRIO-TM-50-60-TL.pdfFișă produs UNO-DM-6.0-TL-PLUS-Q.pdfFișă Produs UNO-DM-TL-PLUS-Q (1.2 - 3.0 kW).pdfFișă produs UNO-DM-TL-PLUS-Q (3.3 - 5.0 kW).pdf
Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: EUR
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare