Zöld Kreativitás Verseny

A 8 éves múlttal rendelkező Electro Solar Expert Zöld Kreativitás Versenyt hirdet meg❗🌳☀

NYEREMÉNY: Egy 3️⃣ kWh napelem rendszer ingyenes telepítése a nyertes otthonába (max. 25.000 RON értékben)

1️⃣. Likeold az Electro Solar Expert Facebook oldalát
2️⃣. Készíts akár a családoddal együtt egy zöld témájú alkotást, ami megmutatja, hogyan látod a fenntarthatóságot és a megújuló energiát. Ez lehet festmény, szobor, fotómontázs, mesterséges intelligenciával generált kép.
3️⃣. Küldj el erről egy jó minőségű fotót a következő email címre: marketing@electrosolarexpert.ro
Az emailben írd meg a nevedet, a telefonszámodat és a linket a Facebook profilhoz. Így tudunk értesíteni, mikor a szavazási periódus kezdődik. Azt is írd meg a levélben, hogy miért fontos számodra a fenntarthatóság, és hogyan inspirált téged az alkotás készítése. Mi kitesszük a képet a Facebook oldalunkra.
AZ ALKOTÁSOK BEKÜLDÉSI HATÁRIDEJE: JÚNIUS 5❗️
4️⃣. A verseny megnyeréséhez kérd meg barátaidat, családtagjaidat és követőidet, hogy lájkolják és osszák meg az alkotásodat. Minél többen támogatnak téged, annál nagyobb esélyed van a győzelemre. FIGYELEM: az eredeti képre adott likeok számítanak, nem a megosztásokon levők.

Fontos megjegyzés!

SZAVAZÁSI IDŐSZAK: JÚNIUS 7 – JÚLIUS 15
EREDMÉNYHIRDETÉS: JÚLIUS 16
Versenyünkkel nemcsak a napelem rendszer értékét, hanem a fenntarthatóság iránti tudatosságot is növelni szeretnénk a közösségben úgy, hogy egy inspiráló közeget teremtünk az egyéni kreativitás kifejezéséhez és a környezettudatosság megosztásához.🌲
Játssz velünk együtt!😎
A verseny teljes szabályzata itt érhető el:

Töltsd ki az űrlapot!