Rólunk

Háztulajdonosoknak és Cégtulajdonosoknak segítünk napelemek professzionális szintű telepítésével, hogy alacsonyabb legyen az áramszámlájuk, és ezzel rengeteget spórolhassanak a költségeiken.

Így hát ha napelem telepítése előtt állsz, akkor a legjobb helyen vagy!

A napelem telepítés egy óriási befektetés. Többek között ezért is olyan nehéz kiválasztani a megfelelő napelem szerelő céget.

Tudom, hogy milyen az, amikor ott állsz kezedben számtalan ajánlattal, és nem tudod eldönteni, hogy kit bízz meg a munkával. 

A napelem szerelő cégeknél ugyanúgy mint a kivitelezőknél gyakran probléma a szaktudás hiánya. 

A pontatlanságról és a megbízhatatlanságról szóló történetekből Dunát lehetne rekeszteni. 

A barátoktól ismerősöktől érkező rossz tapasztalatok pedig különösen nehézzé teszik, hogy nyugodt szívvel dönts egyik vagy másik cég mellett. 

Ráadásul sok cég el sem magyarázza rendesen, hogy mi vár rád. Bármikor felmerülhetnek olyan rejtett költségek, amik végül kiürítik a pénztárcád, és talán még a jogszabályokat is magadnak molyolhatod.

Ha eleged van abból, hogy

  • nem tudod, hogy a napelemed megfelelő lesz-e, jól fog-e működni.
  • nem tudhatod, hogy termel-e majd annyit, amennyi neked kell, vagy feleslegesen nagy volt a befektetés.
  • félsz, hogy nem váltja be a hozzá fűzött reményeket, nem válik be.
  • aggódnod kell a szakszerűtlenség miatt, hogy esetleg nem jó szögbe állítják fel, szakképzetlen emberek csinálják, s végül csak a baj lesz vele.


…akkor a legjobb helyen vagy. Segítek, hogy végre tisztán láss. 

Nyugodt szívvel és teljes bizalommal dönthess a napelemek és a telepítést végző cég mellett. 

KERÜLJ VELÜNK KAPCSOLATBA

Kattints az alábbi gombra, és küldd el kérdéseidet!

Azért foglalkozom napelem telepítéssel, mert azt tapasztaltam, hogy a piacon hiány van igazán profi és becsületes szakemberből, akik megbízhatóan és időben végzik el a rájuk bízott munkát.

Péter Adolf vagyok, villanyszerelőből lettem cégtulajdonos.  Szeretek segíteni az ügyfeleimnek abban, hogy megbízhatóan, jól működő napelemeikkel rengeteget spóroljanak az áramszámlán. Az embereim tudása és az én szakértelmem pedig megkímélje őket a telepítés körüli stressztől

Napelem rendszerek

A történetem több, mint 20 évvel ezelőtt kezdődött. Egyre többször kezdett az az érzés a hatalmába keríteni, hogy villanyszerelőként több van bennem, mint az áramszolgáltatónál dolgozni. 

Édesapám is villanyszerelő volt, generációról generációra adódott át a szakmaszeretet. Persze iskolát is végeztem hozzá. 

 Mégis úgy éreztem, nem akarok “csak” a villanyszerelésnél megállni, és mindig másoknak, mások akarata szerint dolgozni. 

Segíteni, új lehetőségeket akartam adni az embereknek. Úgy találtam, hogy a zöld energia erre tökéletes. 

Így hát alapítottam egy vállalkozást, és napelem telepítésbe kezdtem. 

Eldöntöttem, hogy olyan csapatot szervezek magam köré, akik úgy gondolkoznak és dolgoznak, ahogyan én. És ami kiemelkedik a többi napelem telepítéssel foglalkozó cég közül.

Lorem Ipsum
0
Lorem Ipsum
0
Lorem Ipsum
0
Lorem Ipsum
0

Amit máshogy csinálunk:

1. Az ügyfél nyugalma az első.

Elérhetőek vagyunk, telefonon, üzenetben egyaránt. S rövid időn belül, érthetően, őszintén válaszolunk. Ügyfélközpontúak, segítőkészek, alaposak vagyunk.  Gondot fordítunk arra, hogy az ügyfeleink értsék, lássák, tudják, hogy mi vár rájuk. 

Icon 3

2. Az emberséget és a becsületes munkát a profit elé helyezzük.

Az ügyfél biztonsága fontosabb, mint az, hogy degeszre keressük magunkat 2 hónap alatt. Szeretünk nyugodtan aludni, büszkén a tükörbe nézni, és tudni, hogy az elvégzett munkánk a legjobb tudásunk szerint zajlott.

3. Értjük, tudjuk a szakmánkat, és tudásunk legjavát nyújtjuk.

Mindemellett nem csak szépen, tisztán is dolgozunk. Nem hagyunk mocskot magunk után. Gondoskodunk a hulladék elszállításáról.

Ha itt az idő, hogy végre napelemet szereltess, és nyugodt szívvel szerződj le a telepítést végző céggel, ahelyett, hogy, újabb és újabb köröket futnál megbízható cégek után kutatva akkor vedd fel velünk a kapcsolatot egy ingyenes konzultációra! 

MIT MONDANAK RÓLUNK AZ ÜGYFELEINK?

Most, hogy már ismered a munkához való hozáállásomat, egy kicsit azért mesélek magamról is. Számomra fontos, hogy ne csak cégtulajdonos legyek, de megmaradjak embernek

Közel 4 évtizede születtem, Erdélyben és jelenleg is itt lakon családommal.  3 gyermekes apaként olyan jövőt szeretnék a gyerekeimnek, és persze magamnak is, ami élhető és fenntartható. Ahol az ablakot kinyitva még friss levegő tódul be az ablakon. 

Persze reménykedem abban is, hogy gyermekeim sem hagyják majd el a szakmát, és ahogy eddig is apáról fiúra szállt, ez továbbra is így marad.