Karrier – Értékesítő

KERESED A KIHÍVÁSOKAT?
CSATLAKOZZ A CSAPATUNKHOZ!

Csíkszenttamáson működő napelem rendszereket szerelő sikeres cég keres munkatársat értékesítési – területi képviselő munkakörbe. Amennyiben szereted a műszaki dolgokat és az értékesítést, illetve szeretsz az emberekkel dolgozni, akkor érdemes jelentkezned!
 
Becsületes, munkát szerető, fejlődni vágyó pontos munkatársra van szükségünk, aki román és magyar nyelven gond nélkül tud kommunikálni.
 

AMIT AJÁNLUNK

AMIT ELVÁRUNK

TEVÉKENYSÉGI KÖR

Új ügyfelek szerzése, felvilágosítás és kapcsolattartás. Az ő felelőssége lesz „munkák” szerzése, amit a kiváló szerelő csapat majd el fog végezni.

Kíváncsi vagy? Szeretnél egy fejlődő, helyi csapat tagja lenni? Fényképes önéletrajzodat és jelentkezési szándékodat erre az e-mail címre küld el: 👉 office@electrosolarexpert.ro 👈

Jelentkezésed szeretettel várjuk!

KERÜLJ VELÜNK KAPCSOLATBA

Kattints az alábbi gombra, és küldd el kérdéseidet!

Péter Adolf vagyok, az Electro Solar Expert vezetője.

A történetem több, mint 20 évvel ezelőtt kezdődött. Egyre többször kezdett az az érzés a hatalmába keríteni, hogy villanyszerelőként több van bennem, mint az áramszolgáltatónál dolgozni. 

Édesapám is villanyszerelő volt, generációról generációra adódott át a szakmaszeretet. Persze iskolát is végeztem hozzá. 

 Mégis úgy éreztem, nem akarok “csak” a villanyszerelésnél megállni, és mindig másoknak, mások akarata szerint dolgozni. 

Segíteni, új lehetőségeket akartam adni az embereknek. Úgy találtam, hogy a zöld energia erre tökéletes. 

Így hát alapítottam egy vállalkozást, és napelem telepítésbe kezdtem. 

Eldöntöttem, hogy olyan csapatot szervezek magam köré, akik úgy gondolkoznak és dolgoznak, ahogyan én. És ami kiemelkedik a többi napelem telepítéssel foglalkozó cég közül.

Lorem Ipsum
0
Lorem Ipsum
0
Lorem Ipsum
0
Lorem Ipsum
0

Amit máshogy csinálunk:

1. Az ügyfél nyugalma az első.

Elérhetőek vagyunk, telefonon, üzenetben egyaránt. S rövid időn belül, érthetően, őszintén válaszolunk. Ügyfélközpontúak, segítőkészek, alaposak vagyunk.  Gondot fordítunk arra, hogy az ügyfeleink értsék, lássák, tudják, hogy mi vár rájuk. 

Icon 3

2. Az emberséget és a becsületes munkát a profit elé helyezzük.

Az ügyfél biztonsága fontosabb, mint az, hogy degeszre keressük magunkat 2 hónap alatt. Szeretünk nyugodtan aludni, büszkén a tükörbe nézni, és tudni, hogy az elvégzett munkánk a legjobb tudásunk szerint zajlott.

3. Értjük, tudjuk a szakmánkat, és tudásunk legjavát nyújtjuk.

Mindemellett nem csak szépen, tisztán is dolgozunk. Nem hagyunk mocskot magunk után. Gondoskodunk a hulladék elszállításáról.

MIT MONDANAK RÓLUNK AZ ÜGYFELEINK?

Most, hogy már ismered a munkához való hozáállásomat, egy kicsit azért mesélek magamról is. Számomra fontos, hogy ne csak cégtulajdonos legyek, de megmaradjak embernek

Közel 4 évtizede születtem, Erdélyben és jelenleg is itt lakon családommal.  3 gyermekes apaként olyan jövőt szeretnék a gyerekeimnek, és persze magamnak is, ami élhető és fenntartható. Ahol az ablakot kinyitva még friss levegő tódul be az ablakon. 

Persze reménykedem abban is, hogy gyermekeim sem hagyják majd el a szakmát, és ahogy eddig is apáról fiúra szállt, ez továbbra is így marad.