Despre noi

Ajutăm proprietarii de case și antreprenorii cu instalarea profesională a panourilor solare, astfel încât să-și poată reduce facturile la electricitate și să economisească mult pe costuri.

Deci, dacă ești pe cale să instalezi un panou solar, ești în cel mai bun loc!

Instalarea panourilor solare este o investiție uriașă. Acesta este unul dintre motivele pentru care este atât de dificil să alegi compania de instalații de panouri solare potrivită.

Știu cum e când stai acolo cu nenumărate oferte și nu poți decide cui să-i încredințezi munca.

Lipsa de expertiză este adesea o problemă pentru companiile de instalare de panouri solare.

Circulă o mulțime de povești despre inexactitate și neîncredere.

Iar experiențele proaste de la prieteni și cunoștințe fac deosebit de dificil să te decizi cu inima calmă asupra uneia sau altei companii.

În plus, multe companii nu explică total la ce să te aștepți. În orice moment, pot apărea costuri ascunse care, în cele din urmă, îți vor goli portofelul și poate vei avea probleme și cu legea.

Dacă te-ai săturat de asta și

  • nu știi dacă panoul tău solar va fi potrivit, dacă va funcționa bine.
  • nu știi dacă va produce cât ai nevoie, sau dacă investiția a fost inutil de mare.
  • ți-e teamă că nu se va ridica la înălțimea așteptărilor tale, nu se va împlini.
  • trebuie să îți faci griji cu privire la neprofesionalism, că s-ar putea să nu fie pus la punct în unghiul potrivit, o instalează oameni necalificați, iar până la urmă va avea numai problema.…

atunci ești în cel mai bun loc. Te voi ajuta să vezi clar în sfârșit.

Ca să poți alege panouri solare și firmă de instalații cu liniște și încredere deplină.

CONTACTEAZĂ-NE!

Apasă pe butonul de mai jos și cere o ofertă, sau pune-ți întrebările tale!
Lorem Ipsum
0
Lorem Ipsum
0
Lorem Ipsum
0
Lorem Ipsum
0

Mă ocup de instalarea panourilor solare pentru că am observat că lipsesc pe piață specialiști cu adevărat profesioniști și onești care să execute cu încredere și la timp lucrările care le-au fost încredințate.

Numele meu este Péter Adolf, am trecut de la electrician la proprietar de afaceri. Îmi place să-mi ajut clienții să economisească mult la factura de energie electrică cu panourile solare fiabile și care funcționează bine. Iar cunoștințele oamenilor mei și expertiza mea îi salvează de stresul instalării.

Panouri solare

Povestea mea a început acum mai bine de 20 de ani. Din ce în ce mai mult, am început să simt că sunt capabil de mai mult decât să lucrez pentru compania electrică.

Și tatăl meu a fost electrician, dragostea pentru profesie a fost transmisă din generație în generație.

Totuși, am simțit că nu vreau să mă opresc „doar” la instalația electrică și să lucrez mereu pentru alții, conform dorințelor altora.

Am vrut să ajut și să le ofer oamenilor noi oportunități. Am găsit că energia verde este perfectă pentru asta.

Așa că am început o afacere și am început să instalez panouri solare.

Am decis să organizez în jurul meu o echipă care să gândească și să lucreze așa cum fac eu. Și care iese în evidență față de alte companii de instalare de panouri solare.

Ce facem diferit:

1. Liniștea sufletească a clientului este pe primul loc.

Suntem disponibili prin telefon și mesaj. Răspundem clar și sincer în scurt timp. Ajutăm clienții noștri. Ne asigurăm că ei înțeleg, văd și știu ce îi așteaptă.

Icon 3

2. Punem umanitatea și munca cinstită înaintea profitului.

Siguranța clientului este mai importantă decât a câștiga bani în 2 luni. Ne place să dormim liniștiți, să ne uităm în oglindă cu mândrie și să știm că munca pe care am făcut-o a fost realizată cu cât ne stă în putință.

3. Ne cunoaștem profesia și oferim profesionalism maxim.

În plus, nu doar lucrăm îngrijit, ci și curat. Nu lăsăm murdărie în urmă. Noi ne ocupăm de îndepărtarea deșeurilor.

Dacă a sosit momentul să instalezi în sfârșit un panou solar și să semnezi cu inima liniștită un contract cu firma de instalații, în loc să alergi iar și iar în căutarea unor firme de încredere, contactează-ne pentru o consultație gratuită!

CE SPUN CLIENȚII NOȘTRI DESPRE NOI?

Acum că știi modul meu de abordare a muncii, o să-ți spun puțin câteva lucruri despre mine. Pentru mine este important nu doar să fiu proprietar de afaceri, ci să rămân om pe picioare.

M-am născut acum aproape 4 decenii în Transilvania și în prezent locuiesc aici cu familia mea. Ca tată a 3 copii, îmi doresc un viitor locuibil și sustenabil pentru copiii mei și, bineînțeles, pentru mine. Unde aer proaspăt încă intră prin fereastră când o deschidem.

Bineînțeles că și eu sper că nici copiii mei nu vor părăsi profesia, iar așa cum s-a transmis din tată în fiu, așa va fi în continuare.