Concurs de Creativitate Verde

Firma Electro Solar Expert, cu 8 ani de experiență, organizează un Concurs de Creativitate Verde❗🌳

PREMIU: Instalarea gratuită a unui sistem de panouri solare de 3️⃣ kWh în locuința câștigătorului (în valoare de maxim 25.000 RON)

CONDIȚII DE PARTICIPARE:

 
1️⃣. Like paginii de Facebook Electro Solar Expert
2️⃣. Crează o lucrare cu tematică ecologică împreună cu familia ta, care să arate cum vezi sustenabilitatea și energia regenerabilă. Poate fi o pictură, o sculptură, un montaj foto, o imagine generată prin inteligență artificială etc.
3️⃣. Trimite o fotografie de înaltă calitate despre această lucrare la următoarea adresă de email: marketing@electrosolarexpert.ro
În e-mail, scrie numele, numărul de telefon și linkul către profilul tău de Facebook. Așa te putem anunța când începe perioada de vot. De asemenea, menționează în email de ce este important pentru tine sustenabilitatea, și cum te-a inspirat să creezi opera de artă. Vom posta poza pe pagina noastră de Facebook.
DATA LIMITĂ DE DEPUNERE A CREAȚIILOR: 5 IUNIE❗
4️⃣. Pentru a câștiga competiția, cereți prietenilor, familiei și cunoștințelor să îți placă și să distribuie creația. Cu cât mai mulți oameni te susțin, cu atât mai multe șanse ai să câștigi. ATENȚIE: like-urile acordate imaginii originale contează, nu cele de pe share-uri.

Notă importantă!

PERIOADA DE VOT: 7 IUNIE- 15 IULIE
ANUNȚUL REZULTATELOR: 16 IULIE

 

Cu acest concurs, nu dorim să creștem numai valoarea sistemului de panourilor solare. Vrem să creștem și valoarea sustenabilității în comunitate, și să creăm un mediu inspirator pentru exprimarea creativității individuale și împărtășirea conștientizării mediului.
Joacă împreună cu noi!
Regulamentul complet al concursului este disponibil aici:

Completează formularul!