Înapoi

​Pune soarele în slujba ta!

​Pune soarele în slujba ta!
Blog - 2019-04-26

Am adunat într-o listă scurtă avantajele sistemelor cu panouri fotovoltaice:


Avantajele sistemelor cu panouri fotovoltaice:

Reduce costurile – Depinde foarte mult de necesitatea de energie, sistemul ales și amplasare, dar aceste sisteme sunt capabile să acopere parțial sau în întregime nevoile unei familii. Potrivit economica.netaceasta înseamnă aproximativ 22.800 RON economisiți pe durata de viață a sistemului la un sistem conectat la reţea, fără automatizare. Iar la sistemul conectat la rețea cu automatizare aproximativ 26.000 RON pot fi economisiţi pe durata de viaţă a sistemului, în cazul în care minimum 40% din energia produsă este folosită pentru autoconsum. Sună bine !

Ecologic- tot mai mult vorbim despre efectele nocive ale surselor de energie fosile și caracterul lor limitat. Energia solară este una pură, nelimitată și accesibilă. Astfel alegerea panourilor fotovoltaice reprezintă o soluție naturală și cu un viitor strălucit.


Independent- Capacitatea sistemului de a furniza energie pură familiei tale îți dă o independență care te scapă de schimbările prețurilor, de furnizorii de energie și capriciile, eventual incompetența lor. Cine n-ar dori acest lucru?Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: EUR
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare